سبک زندگی

غذاهایی که بچه ها موقع امتحانات نباید بخورند!

اگر شما یا فرزندتان در دوران امتحانات هستید، توجه به تغذیه بسیار اهمیت دارد. شناخت خوراکی‌های مفید و مضر می‌تواند تأثیر بزرگی بر عملکرد شما داشته باشد. تغذیه در دوران امتحانات و رعایت بایدها و نبایدهای غذایی می‌تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد مغز و یادگیری داشته باشد.

تحقیقات نشان داده‌اند که رژیم‌های غذایی مناسب و سالم می‌توانند بهبود عملکرد شناختی و یادگیری دانش‌آموزان را به همراه داشته باشند. بنابراین، کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که دانش‌آموزان از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنند، زیرا این غذاها می‌توانند باعث اختلال در یادگیری و کاهش حافظه و عملکرد مغز شوند.
در ادامه ی این مقاله از غذاچی، لیستی از غذاهای مضر برای تغذیه در دوران امتحانات ارائه می‌شود. والدین عزیز، در ایام امتحانات بر تغذیه فرزندانتان نظارت داشته باشید و از مصرف این غذاها جلوگیری کنید.

لاغری، درمان سرفه، بهبود آکنه، درمان فشار خون از فواید این دمنوش میباشد!

غذاهای قندی

در فصل امتحانات هرگز نباید غذاهای قندی زیادی مصرف کنید و از مصرف زیاد شیرینی و تنقلات خودداری نمایید، زیرا این مواد می‌توانند روی قدرت یادگیری و حافظه تاثیر منفی بگذارند. با همان سرعتی که انرژی به دست می‌آورید، قند خونتان نیز به سرعت کاهش می‌یابد و احساس خستگی خواهید کرد.

غذاهای پرچرب

هیچ‌گاه در فصل امتحانات از رژیم غذایی سرشار از غذاهای چرب پیروی نکنید. غذاهای سرخ‌شده و چرب موجب التهاب و آسیب به رگ‌های خونی مغز شده و یادگیری را مختل می‌کنند. مصرف غذاهایی که موجب پرکاری دستگاه گوارش یا فساد غذا در معده می‌شوند، عملکرد مغزی را کاهش می‌دهد.

نوشیدنی‌های کافئین‌دار

در ایام امتحانات از نوشیدنی‌های کافئین‌دار مثل چای، قهوه، و نوشیدنی‌های انرژی‌زا پرهیز کنید، زیرا این نوشیدنی‌ها می‌توانند موجب ایجاد احساس ناامنی و اضطراب شده و تمرکز و یادگیری را مختل کنند.

وعده‌های غذایی سنگین

در فصل امتحانات بهتر است غذای سبک و مغذی مصرف کنید و از خوردن وعده‌های غذایی سنگین اجتناب نمایید، زیرا این وعده‌ها موجب فشار آمدن به دستگاه گوارش و صرف نیروی بیشتر برای هضم، جذب و دفع می‌شوند و بدن انرژی لازم برای کارهای مغزی را نخواهد داشت.

غذای بیش از حد

در روزهای آزمون از پرخوری خودداری کنید، زیرا هرگونه ناسازگاری غذایی و فساد هضم در معده می‌تواند منجر به افت شدید عملکرد مغز شود. بنابراین، دانش‌آموزان و دانشجویان باید در روزهای امتحان از پرخوری اجتناب کرده و حتی‌الامکان غذاهای سبک و زود‌هضم مصرف کنند.

خواب زیاد نشانه کمبود کدام ویتامین است؟

غذاهای ادویه‌دار

غذاهای ادویه‌دار برای فصل امتحانات مناسب نیستند، زیرا ممکن است سبب بروز مشکلات سلامتی چون آلرژی، درد معده و اختلالات گوارشی شوند و دانش‌آموز را از یادگیری باز دارند.

غذاهای نفاخ

در فصل امتحانات بهتر است از مصرف غذاهای نفاخ چون حبوبات خیس‌نکرده، کلم، تربچه، سیر و پیاز خودداری کنید، زیرا این غذاها سبب افزایش فعالیت دستگاه گوارش، اختلال عملکرد سیستم اعصاب مرکزی و ایجاد سنگینی و خواب‌آلودگی می‌شوند.

غذاهای کم کالری

در فصل امتحانات از رژیم‌های غذایی بسیار سخت برای کاهش وزن پرهیز کنید و رژیمی را دنبال کنید که تمامی مواد غذایی را در بر داشته باشد. رژیم غذایی با کمبود مواد غذایی و عدم تنوع می‌تواند به کاهش عملکرد شناختی و یادگیری در دانش‌آموزان منجر شود. مصرف مواد غذایی کم کالری مانند دوغ، کاهو و ماست سبب کندی عملکرد مغز و خواب‌آلودگی شده و هوشیاری را کاهش می‌دهد.

نمایش بیشتر

تیم محتوا غذاچی

هدف اصلی غذاچی معرفی رستوران های باکیفیت در هر شهر، منطقه و محله، بر اساس فیلترهای متنوع نظیر موقعیت مکانی، امکانات، کیفیت غذا، بهداشت و قیمت است. رستوران هایی که در غذاچی معرفی میشوند همگی بر اساس کارشناسی دقیق مبتنی بر اصول فنی و کیفی انتخاب میشوند و ما تعهد میشویم تنها رستوران ها، کافه ها و تالار های باکیفیت را انتخاب و معرفی کنیم تا دغدغه اصلی شما یعنی پیدا کردن رستوران های باکیفیت و سالم را رفع کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا